Descargar EBOOK Quan cremavem les fabriques autor JORDI CARBONELL gratis online


Descargar EBOOK Quan cremavem les fabriques autor JORDI CARBONELL gratis online Título Del Libro: Quan cremavem les fabriques
El autor del libro: JORDI CARBONELL
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: GREGAL
ISBN 13: 9788494079467
El tamaño del archivo: 28.77 Mb

Read full description of the books:Fins al segle XIX les filatures i els telers s’havien propulsat amb l’energia que proporcionaven els molins d’aigua, els animals de tir i la força dels treballadors. A finals del XVIII, un revolucionari enginy va subministrar a la indústria un nou tipus d’energia amb una potència impensable fins aleshores: el motor de vapor. Per poder funcionar, els motors de vapor precisaven de grans quantitats de carbó d’hulla, un combustible escàs i de pèssima qualitat al nostre país i, el poc que s’obtenia, era de pèssima qualitat. El gran productor d’hulla era la Gran Bretanya, país des d’on, amb vaixell, s’exportava als principals ports d’Europa, entre aquests el de Barcelona. La relativa proximitat de Mataró i la bona comunicació que, gràcies al recentment inaugurat ferrocarril, aquesta ciutat tenia amb el moll de Barcelona van fer que aquesta vila costanera esdevingués un dels nuclis més afavorits per la nova Revolució Industrial.


El autor es JORDI CARBONELL escribió un interesante libro titulado Quan cremavem les fabriques. El libro de la publicó la editorial GREGAL, y en este momento por el libro de Quan cremavem les fabriques PDF ISBN (9788494079467) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Quan cremavem les fabriques EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JORDI CARBONELL, que te pueden gustar, igual que el libro de Quan cremavem les fabriques EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Quan cremavem les fabriques EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Quan cremavem les fabriques PDF
Descargar en EPUB Quan cremavem les fabriques EPUB
Descargar en DOC Quan cremavem les fabriques DOC
Descargar en TXT Quan cremavem les fabriques TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Quan cremavem les fabriques


Lucas

Se ha formado una doble impresión.

Nicolas

hay una interesante página

Claudia

Un fascinante libro!

Ivan

Mariposas en mi estómago muerto....

Sofia

No es el caso cuando se puede decir que el libro es mejor.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Quan cremavem les fabriques autor JORDI CARBONELL gratis online

PDF: quan-cremavem-les-fabriques.pdf Quan cremavem les fabriques PDF
EPUB: quan-cremavem-les-fabriques.epub Quan cremavem les fabriques EPUB
DOC: quan-cremavem-les-fabriques.doc Quan cremavem les fabriques DOC
TXT: quan-cremavem-les-fabriques.txt Quan cremavem les fabriques TXT